اگر در حوزه فولاد و ساختمانسازی فعالیت داشته باشید، بدون شک تا به حال تجربه استفاده از پروفیلهای ساختمانی را داشتهاید. پروفیل ساختمانی یکی از انواع پروفیلهای تولیدشده در بازار فولاد است که در ساختمانسازی جایگاه ویژهای دارد.
این محصول به دلیل انعطافپذیری، دوام و استحکام بالایی که دارد، در قسمتهای مختلف یک ساختمان کاربرد دارد. قیمت پروفیل ساختمانی به دلیل اهمیت استفاده آن در قسمتهای مختلف ساختمان برای افراد اهمیت زیادی دارد.
انواع پروفیلهای ساختمانی
پروفیل ساختمانی در ساخت ستون و اسکلت فلزی ساختمان، درب و پنجرهها، چارچوبها، سقف سولهها، استادیومهای ورزشی و نرده های فلزی ساختمان و بسیاری از کاربردهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.
پروفیلهای ساختمانی چند نوع هستند؛ برخی از آنها برای مقاومت و استحکام سازه مورد استفاده قرار میگیرند و برخی دیگر در تولید درب و پنجره کاربرد دارند. ورق تولید شده برای هرکدام از این انواع پروفیل متفاوت است؛ بهعنوان مثال: پروفیلی که برای درب و پنجره کاربرد دارد، باید از ورق گالوانیزه یا روی اندود شده تولید شود. برخی از انواع پروفیل ساختمانی عبارتند از:
پروفیلهای باز
پروفیلهای باز به دلیل شکل ظاهری که دارند به این اسم نامگذاری شدهاند. مقاطع فولادی مانند تسمه، میلگرد، تیرآهن، هاش و حتی نبشی و ناودانی در دسته این محصولات هستند.
پروفیلهای بسته
پروفیل درب و پنجره، پروفیل کرکره برقی و حتی پروفیل از نوه UPVC در دسته پروفیلهای بسته هستند.
پروفیل به شکل L
این نوع پروفیلها همانطور که از اسم آنها مشخص است، به شکل L انگلیسی هستند و به دلیل مقاومت بالا در قسمتهای مختلف ساختمان استفاده میشوند.
ویژگیهای پروفیل ساختمانی
انعطافپذیری و شکلپذیری پروفیلها یکی از مهمترین مسائلی است که در حوزه ساختمانسازی برای افراد اهمیت دارد. پروفیلهای ساختمانی انعطافپذیری بالایی دارند و همین موضوع باعث میشود که در حوزه ساختوساز بتوان از این محصولات استفاده کرد. از مهمترین ویژگیهای پروفیلهای ساختمانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت جوشپذیری بسیار بالا
- دقت ابعادی بسیار زیاد
- مقاوم در برابر انواع فشارهای احتمالی
- دارای ضخامت زیاد که مقاومت پروفیل را در برابر ضربهها و خوردگیها افزایش میدهد.
هرکدام از پروفیلهای ساختمانی با توجه به جنسی که دارند، برای بخشهای مختلف یک ساختمان استفاده میشوند. از انواع چارچوبها گرفته تا پروفیلهایی که برای درب و نجره مورد استفاده قرار میگیرند.
قیمت پروفیل ساختمانی
قیمت پروفیلهای ساختمانی با توجه به شرایط ناپایدار بازار و میزان عرضه و تقاضا متغیر است. همچنین نباید فراموش کرد که عوامل جانبی دیگر مانند هزینه حمل و نقل و تغییرات نرخ ارز بر قیمت روز این محصول موثر خواهند بود. در لیست قیمت این صفحه میتوانید قیمت روز انواع قوطی پروفیل ساختمانی را بر اساس ضخامت مشاهده کنید.
همانطور که در بالا گفته شد، عمده کاربرد آن در ساختمانها است. این پروفیلها به عنوان یکی از پرمصرفترین مقاطع فولادی با تیراژ بالا تولید میشوند. پروفیلهای ساختمانی از ورق فولادی st37 و st52 تحت استانداردهای بینالمللی ساخته میشوند.
از ویژگیهای پروفیل ساختمانی میتوان به قابلیت انعطافپذیری و جوشپذیری آن اشاره کرد. به علاوه استحکام بالای این محصول موجب شده تا فشارهای وارده از سوی سازه را به خوبی متحمل شود و امنیت سازه را تضمین کند.
از آنجایی که جنس پروفیل از آهن است، نوسانات قیمت آهن در بازار فولاد میتواند روی این محصول تاثیر زیادی داشته باشد. در بسیاری از موارد نوسان نرخ ارز و دلار، قیمتهای جهانی برای مواد اولیه تولید پروفیل ساختمانی و همچنین میزان عرضهوتقاضا میتواند در قیمت نهایی این محصول تاثیرگذار باشد.
سخن پایانی
پروفیل ساختمانی یکی از مهمترین محصولاتی است که در حوزه ساختوساز جایگاه ویژهای دارد و درست به همین دلیل اطلاع از قیمت پروفیل ساختمانی برای افراد اهمیت زیادی دارد.
قیمت پروفیل 2*2 برای سازندگان ساختمانها اهمیت بالایی دارد؛ چرا که این محصول برای ساخت درب و پنجره و نردههای ساختمانی استفاده میشود. قیمت نهایی این محصول حتی میتواند بر بازار خودرو و مسکن هم تاثیرگذار باشد.
قیمت پروفیل 4*4 هم بر اساس وزن آن مشخص میشود و به ضخامت این محصول بستگی دارد. در سایت مهدفولاد میتوانید قیمت روز پروفیل ساختمانی را مشاهده، قیمتها را مقایسه و در نهایت سفارش خودتان را ثبت کنید. همچنین میتوانید در سریعترین زمان، قیمت روز انواع پروفیل را از کارشناس مجرب ما استعلام کنید: 62999080-021 داخلی 400
اگر هم نیاز به مشاوره در این زمینه دارید، میتوانید روی کمک کارشناسان ما حساب کنید تا بتوانید بهترین خرید را تجربه کنید.