فرآیند تولید لوله داربست
20 آذرماه 1401 | 13:48
نویسنده:
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
فرآیند تولید لوله داربست تقریبا شبیه به سایر لوله های درزدار است و تفاوت بسیار کمی دارد. داربست ها سازه هایی فلزی هستند که از اتصال لوله های داربست به یکدیگر ساخته می شوند و برای دسترسی به نقاط مختلف ساختمان مورد استفاده ی کارگران و مهندسین قرار می گیرند. به همین دلیل کیفیت بالای لوله های داربست بسیار مهم است. ما در این مقاله قصد داریم تا به بررسی فرآیند تولید لوله داربست برای شما عزیزان بپردازیم. شما می توانید پس از مطالعه این مقاله برای مشاهده لیست قیمت لوله داربست به صفحه ی مربوط به این محصول در سایت ما مراجعه کنید و سپس در صورت نیاز به خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در مهدفولاد تماس بگیرید.
فرآیند تولید لوله داربست چگونه است؟
تولید لوله ی داربست به شیوه ی لوله های درز مستقیم انجام می شود. این لوله ها در اندازه، وزن، ضخامت و قطرهای متفاوتی در کارخانه تولید می شوند. متداول ترین میزان ضخامت لوله های داربستی 2، 2.5 و 3 میلیمتر می باشد که با نام های لوله سبک، لوله معمولی و لوله سنگین در بازار شناخته می شوند.
به طور معمول مواد اولیه در فرآیند تولید لوله داربست، ورق های سیاه ST37 می باشد؛ اما در برخی موارد نیز از ورق های گالوانیزه برای این کار استفاده می شود. ما در ادامه این مقاله به ارائه ی مراحل اصلی تولید لوله داربست و چگونگی انجام آن برای شما می پردازیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
-
آماده سازی
یکی از مراحل اولیه در فرآیند تولید لوله داربست، آماده سازی می باشد. در این مرحله عرض ورق سیاه به اندازه ی قطر لوله برش داده می شود و برای پاک سازی و از بین بردن ذرات خوردگی به وسیله ی اسید مورد شستشو قرار می گیرد.
-
شکل دهی
پس از انجام مرحله ی آماده سازی ورق برای تولید لوله داربست، فرآیند شکل دهی ورق شروع می شود. برای انجام این کار از چندین ردیف غلتک در کنار هم استفاده می شود که در ابتدا ورق را به شکل U خم می کنند و پس از آن به طور کامل خم شده و لوله به طور کامل تشکیل می شود.
-
جوشکاری
یکی از مهم ترین فرآیندهای تولید لوله داربست، جوشکاری لوله می باشد. برای اتصال مقاطع فولادی روش های مختلفی وجود دارد که در اینجا از روش جوشکاری مقاومتی استفاده می شود. این روش علاوه بر جوش و اتصال مقاطع سبب افزایش استحکام درزها می شود. در روش جوشکاری مقاومتی از افزایش حرارت و فشار برای اتصال مقاطع استفاده می شود.
مراحل پایانی فرآیند تولید لوله داربست
پس از جوشکاری لوله های داربستی، کار تولید این لوله ها تقریبا به پایان می رسد و تنها کافی است تا لوله در طول های موردنیاز و مشخص توسط دستگاه برش داده و خنک شوند. یکی از نکات مهم دیگر پس از طی شدن این مراحل، انجام تست مکانیکی برای سنجش استحکام لوله داربست می باشد. در صورت موفقیت در انجام تست، این لوله ها می توانند در بازار عرضه شوند.
سخن پایانی
ما در این مقاله به ارائه ی اطلاعاتی درباره فرآیند تولید لوله داربست و مراحل تولید این لوله ها پرداختیم و دانستیم که فرآیند تولید لوله داربست از سه بخش مهم آماده سازی، شکل دهی و جوشکاری تشکیل شده است. انجام تمامی این مراحل با دقت و تخصص مناسب سبب ساخت لوله داربست با کیفیت می شود. شما می توانید برای مشاهده قیمت و خرید لوله داربست به صفحه مربوط به این محصول در سایت ما مراجعه کنید و در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در مجموعه مهدفولاد کیان تماس بگیرید.